new lips

Dålig bild, men fick nytt läppstift av min fina vänn och detta är ett utav läppstiften :)


PANIK

Igår när jag vaknade var jag alldeles snorig och kände mig konstigt öm på halsen. Idag när jag vaknade är min högra lymfknuta i halsen svullen och gör ont och jag börjar bli snuvig

seriöst jag har PANIK!!! Nästa vecka är det tentavecka, och jag får fan inte bli sjuk till den här viktiga tentan! :( 
Nån som har nått tips för att förhindra en förkylning?

Ska iaf bomba i mig C-vitamin idag och dricka en massa örtte!

Fan också :(


Frulle delux idag igen :)


Mary Kay

Fick en trevlig överraskning av Nilo igår :)
Tack gumman ♥

 

 

 

 


Perfekt start på dagen :)

Vaknade i morse och kollade på klockan- sovit 12 timmar, gud så skönt! Skuttade upp ur sängen och tog en ordentlig långdusch, då nu är jag kliniskt ren; nyskrubbad, nyrakad, skrubbade fötter, inpackat hår (haha vad kul det lät), och ansiktsmaskad!

Har precis ätit en extremt stadig "brunch" så nu är jag redo för en pluggdag med Nilo :)

 

Mmm, gröt, ägg, kaffe och multivitamin :)

 

 

Förresten hörrni, pratade nyss med farmor, och vet ni vad hon gjort? Hon har köpt en onepiece till mig, så snart har jag två :D Happyface :)


Tlött

En tlöttemma ligger nu i sängen och lyssnar på musik. Min hjärna är potatismos. Funderar på att sova någon timme så att man kanske orkar plugga lite mer i kväll. Eller, kommer jag orka? Sov ju extremt dåligt pga min bajshand i natt så är ganska trött nu...

 

 

 

Det gör ju inte saken bättre av att jag lyssnar på den här sömninga härliga låten heller :P

 

AiluCrash – Any Love Left


Laban är hemma igen :)

Läste på aftonbladet om hunden Laban som varit bortsprungen i 53 dagar, men nu har han kommit hem igen!

Hur kan detta vara möjligt? Vilket mirakel! Stackars lilla vovve som var ensam i stora läskiga skogen i 53 dagar. Han hade gått ner halva sin kroppsvikt också... Helt urmärglad och utmattad. Men när han fick se hans ägare igen så orkade han vifta lite på svansen endå :) Ååå söt vovve!

 

 

Vet inte vad jag skulle göra om Kila sprang vilse och var borta så länge :(


Jumpsuit

auktionen igår gick käpprätt åt.... Eller ja, var jätte nära på att vina, men nejdå. Vart så arg så jag beställde en från Luffy's för 850:- istället. Snygg var den iaf så nu väntar jag med spänning på att den ska komma :D

 

 

Så ser den ut :)


Håller tummarna!

Har varit på jakt efter en onepiece hela eftermiddagen. Men har haft sån himla otur, för grejen är den att jag vill ha en till nästa vecka då det är tentavecka, för då hade jag tänt mysa runt i den all day long, men när jag kollar på olika hemsidor så är den tidigaste leveransen om tre veckor (!!!) så länge vil ju inte jag vänta ju! :(

 

Men nu håller jag i alla fall på att budar på en onepiece på tradera och just nu leder jag, med drygt 2 timmar kvar av auktionen! nu håller vi tummarna på att jag kammar hem den :)

 

 


Dagens tips!

Dagens tips för alla tvillingar där ute; KOLLA INTE PÅ JAG SAKNAR DIG om du är känslig!

Jag grät hysteriskt i två timmar och kunde knappt slute när filmen var klar, detta har resulterat i att jag ser ut som en sumobrottare i fejset! Inte kul alls! (hahaha)


Jag saknar dig

God kväll! Efter att ha varit i skolan på förmiddagen, och pluggat med N på eftermiddagen så kom jag hem och fick städryck. Tror jag damsög upp halva min frilla (så mycket hår låg det på golvet) uwäää snusk jag vet, men det var ändå inte länge sen jag städade. Eller... Hmm. Jaja tur att jag bor själv i alla fall så jag slipper visa min ostädade lägenhet för någon ;)

 

Nu är jag nyduschad och funderar på att kolla på "Jag saknar dig" Någon som sett den?

Är lite osäker på om jag vågar. Tvilling som jag är plus att jag är världens känsligaste brud också, så kommer väl gråta störtfloder! haha Har jag röda svullna ögon i skolan imorgon så vet ni varför ;)

Här har ni trailern, den verkar ju bara såå bra!

 


Sovmorgon

Mmm vad skönt det var med lite sovmorgon idag! Börjar inte för ens 13.15 idag och igår när jag hade somnat (Somnade strax innan 22) fick jag ett sms av N som sa att hon skulle ta bilen idag så då tjänar jag ytterligare en halvtimme jämfört med om jag skulle åkt buss :)

Har sovit 11 timmar i natt så nu borde jag vara utvilad ;) Haha

 

 

Haha jaa jag hade lite kul igåt med min ajfån ;)


Well how about that?

När jag satt på tåget igår på väg hem så satt det en gammal tant bredvid mig. Hon var nog i farmors ålder, alltså 60+. Vad tycker ni om skorna hon hade på sig? Måste även tillägga att hon hade blonderat förlängt risigt lockat hår, rosa lösnaglar och en tight top som verkligen inte dålde hennes stora mage! Haha det såg allt lite kul ut!

 

 


The weekend

Förlåt för bad update, men igår när jag kom hem så tvättade och pluggade jag hela kvällen så jag hann helt enkelt inte med bloggen. Tänkte iaf visa lite bilder från i lördags när jag tog med mig Thindra och Hannez för att hälsa på min pappa brandman :)

 

 

Åka brandbil var kul tykte kidsen, särskillt när de drog igång sirenen! :)

 

Emma 20 år fick också åka brandbil! :D Hahaha

 

Papi

 

Hannez o pappa åker 6-hjuling

 

Sjlvklart fick jag också åka 6-hjuling! Kände mig som ett litet barn igen! Kul var det i alla fall, och mysigt att göra någonting själv med fisungarna :)


make up from elf

Detta låg i mitt paket som jag igår hämtade ut :)

 

2 ögonskuggspaletter

 

4 nagellack, varav det ena är matt.

 

Ett rouge och två andra ögonskuggor

 

 


Första videoinlägget- ever

Grattis Marina på födelsedagen! :)

Some new

 

Liten updatering i garderoben inför höstens mysiga kyla.

 

Har dock precis hämta ut ett paket nu med massa saker... (OOOOPS ;) ) Nån som vill se? ;)

 

 


Dagens

Ny poncho. Visar bättre bild på denna + lite annat nytt till höstgarderoben i kväll när jag kommit hem. 
Nu väntar skolan! Ha en bra dag! :)


Grannen.

Vaknade i vanlig ordning i natt av grannen. Denna gång spelade han elgitarr och sjöng i takt till att hans cp-vänner stampade med fötterna i takt till musiken (!!!!????)
Nu jävlar får det vara slut på detta! (Ursäkta mitt fula ordvokabulär, men jag är så fruktansvärt trött på detta nu)

Har därför skrivit ett långt jävla brev som jag ska lämna över imorgon där jag förklarar för honom att det FAN INET ÄR OKEJ att bli väkt flera nätter i rad av att det är jordens jävla party i lägenheten över mig när jag ska upp tidigt till skolan dagen efter!

Fy vad arg jag är av att bara behöva tänka på det. Idiot är vad han är! Nu ger jag honom en sista ärlig chans, sen ska jag bli den tjuriga gamla griniga kärringen som ringer störningsjouren en minut över elva om det är väsen i våningen ovanpåö. Punkt slut.

Utvilad och taggad ;)

Efter nästan 12 timmars sömn är jag nu utvilad. Febern är fortfarande kvar men med lite inren så går det att fixa ;) Snart börjar pluggdagen! Bjuder på några fula cambilder så länge :)



Morfar ♥

Ikväll tänder jag ett ljus för dig morfar! Helt ofattbart att det redan gått 12 år sedan du lämnade denna jord när det känns som igår som mamma och pappa kom till skolan för att hämta mig och ge mig det hemska beskedet. Du togs från oss aldeles för snabbt och för tidigt.
Du är älskad och saknad! ♥


Sick

Ligger i sängen och tycker lite synd om mig själv, febrig o allt..... Plus att jag har extremt mycket plugg att göra i helgen :( ÖÖöööh orkar inte ens börja! Som tur är så har vi ju börjat i tid, så duggan på måndag kommer nog gå bra om vi ligger i i helgen. Idag tänkte jag dock ta det lite lugnt eftersom att jag är sjuk.
Skulle ladda hem lite filmer och då såg jag reklam för Onlinepizza.... Bajs också nu vart jag ju pizza sugen! Haha, kan nog kanske bli det lite senare tillsammans med en bra film!


För övrigt så har Mozilla Firefox crashat för mig så jag sitter inne på internet explorer nu... Någon annan som också har problem med Firefox? Enoying as hell!

Red riding hood

Igår kväll väntade jag hela tiden på att klockan skulle bli åtta så att jag kunde kolla på tv, men nehej då, smarto-Emma trodde ju att det var torsdag igår så jag vart sur och kollade på Red Riding Hood istället och handen på hjärtat nu, jag fick en liten crush i Peter! Mmmmm mums på han!
Förövrigt så var filmen väldigt bra, jag hade inte sånna höga förväntningar innan för jag trodde den skulle suga, men den var riktigt bra faktiskt :)



Haha humor!


Men va ful då förfan! Hahahaha

Mästerkocken i stövlarna?

Nu har mästerkocken varit i farten igen.


 

Färsbiffar med en liten gnutta kanel i! Jag tror att jag dog där en liten stund! MMMMMMMMUMS! :)

Nu har jag skapliga paltkomat, så nu sitter jag i fåtöljen och pluggar och dricker kaffe nermysen under en filt i väntan på att Idol ska börja:) Och vet ni något extremt skönt och välbehovligt? Jag har sovmorgon imorgon! HALELUJAH på det ni :D


Carolina Nyman, Idol-audition, Stockholm




Hahahaha jag kan seriöst inte sluta skratta! HAHAHAHAHAHA

Sleepy.... In bed with my love

Kom hem för knappt en timme sen. Puuuh, långa dagar, men om några veckor kommer det att vara värt det! ;)
Har precis duschat och flätat håret och nu ligger jag i sängen för att kolla på Idol som jag missade tidigare ikväll!

Tänkte också släpa en BOMB, för jag tänkte nämigen presentera min sovkamrat i kväll ;) Det ni! Här har ni mig och min kärlek;



MINA DAMER OCH HERRAR; det är med glädje att få presentera min kärlek Knutte! Fick honom av min farmor när jag flyttade hemifrån, för hon ville inte att jag skulle känna mig ensam (aaw, farmor är alltid så söt :) ) Och ett faktum är att jag sen dess faktiskt har sovit med honom i sängen. Mysigt är det, och ja jag vet att jag är 20 år gammal. Men ingenting går upp emot den trösten man får när man är ledsen och kramar om sin nalllebjörn :) Inte sant?

Så Knutte, det är den enda mannen i mitt liv och det är jag glad över :)

Nu ska vi fortsätta att kolla på Idol och sen kommer jag däcka direkt för jag är tröttis!
Puss & godnatt :)


Ju mer dom spottar

Puss på mina fina vänner. Ni vet vilka ni är som verkligen betyder. jag går genom eld och vatten för er! Älskar er ♥




Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Skolan kallar

 

Adios amigos, vi hörs ikväll när jag kommer hem :)


Oj oj oj!

Jag insåg just en sak.... Det här är första hösten sen jag var 14 som jag är singel!
Hur kan detta komma sig? Jag har alltså inte varit singel en enda höst sen jag var 14!?? :O
Vet ni vad det bästa är? Jag ser fram emot att vara singel denna höst och bara bry mig om mig själv, underbart! :)


Jag säger som Natasha Bedinfield en gång sa; Don't need to be on somebody's arm to look good

PUSS PÅ DENNA HÖST

Hair talk

Shit vad mitt hår har växt! Det var exakt ett år sedan som jag kippte av rubbet (och har även klippt det en gång efter det) och det har blivit vääldigt långt på ett år tycker jag ändå faktiskt :)


September 2010

 

 

September 2011, nyduschad och ostylad. Såklart blir ju håret längre när jag plattar ut mitt ruffs också ;)


Good girl!

Satte rekord idag på gymmet, fast jag inte varit där på evigheter känns det som.

1 mil på 24 min! Mina ben kommer vara döda imrorgon, men det är det definitivt värt ;)

Nu är jag färdigduschad och nu blir det lunch innan den stora pluggdagen börjar! :P



Off to the gym


Kvällsmys

Efter att ha tvättat, städat, bytit sängkläder, diskat, lagat mat och duschat så ska jag nu lördagsmysa med mig själ! Älskar känslan av en nystädad lägenhet, så tar därför ett glas vin ikväll bara för att jag varit så duktig idag :)


 

 

Ha en fin lördagskväll mina vänner :)


Perfekt höstoutfit

Höstnytt


A hell of a woman!







Breakfast in bed

Kommer ni ihåg border collin Paige som jag visade i min blogg förut?

Kolla bara på vad lilla vovsingen gjorde på mors dag! Åh jag smälter! Vill också ha en liten Paige :D



Bounce

I can't believe that every day and every night
Is getting better with you out of my life
It's like I flicked a switch and now I'm feeling good
No way to stop it, now you wish that you could
When the weekend comes I know I feel alive
You will be the last thing on my mind
No regrets, do you know what that means?


tröttis

Puuuh, min hjärna har inte vant sig vid att vara tillbaka i skolan tror jag! Är heeeelt slut. Har legat i sängen sen jag kom hem och har inga planer på att kliva upp härifrån än på ett bra tag! Eller joo förresten, är godis sugen så det skulle kunna bli en sväng till ICA lite senare, jag ska ju ändå gymma imorgon så då kan jag lika gärna unna mig lite gott idag, det är ju trots allt fredag ;)



GAAAAAAAAAAH!

Varför kan jag bara ladda upp vissa bilder för? Blir galen! Och så klart kan man inte ladad upp dom bilderna man tänkt, utan det är bara dom "mindre bra" som funkar att ladda upp! Får damp snart!

It's fridy, I'm in love?

Nej inte riktigt! Har bara varit i skolan i några dagar och har redan sjukt mycket att ta tag i! Känner mig grymt taggad på denna kurs! Det här kommer vi klara ;)


Nu drar jag till skolan i några timmar! See ya :)


Perspektiv med Lily Bardou



Åå sötaste tanten någonsin!



Hurtbulle delux

Igår kväll när jag kom hem så la jag mig och kollade på ett program som handlade om en kvinna som var så fet att hon inte hade varit ute på flera år. När jag låg där i sängen så kände jag mig precis som henne, liggandes i sin säng, fet och jävlig Haha.

Så vad gjorde jag då? ställde klockan på 8, gick upp, drog på mig kläder och gick ut och power walkade i 40 min. Underbar start på dagen!

Nu är jag redo för ännu en tuff skoldag ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus