Livet ler mot mig idag!

Måste faktiskt erkänna att det kommer en och en annan glädjetår just nu!
Fick nyss ett samtal från röntgen i Lindesberg som erbjöd mig en tjänst hos dem hela sommaren, under perioden v 24-32. Blev så lycklig att jag började böla.
Seeeeen... Så loggar jag in på universitetets hemsida och ser att jag fick.. Wait for it.... högsta betyg på den praktiska examinationen vi hade för några veckor sedan! :D
Kan inte fatta att detta är sant. Livet ler mot mig idag. Tror ärligt talat ingenting kan gå fel idag, denna underbara vårdag!


Hej från en lycklig tjej i min sambos soffa!

Så, nu har jag fått delat med mig av denna glädjestund. Nu ska jag plugga lite och vänta på att min käre sambo ska komma hem från skolan.

Godnatt

Första dagen gjord och jag trivs som handen i handsken. Nu är det dags för att sova för att fortsätta där jag slutade i eftermiddags; på Karlskrona sjukhus!
Weeehooo! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2699423/images/2012/pic_191516678.jpg" class="image">


Hej från Karlskrona!

Godmorgon. Fiskmåsarna skriker och solen skiner och jag ska snart bege mig mot sjukhuset för min första dag på praktiken.


Haha wtf! Mörrum?! Det lät ju som ett väldigt trevligt ställe....


Vi är på väg!

Nu är vi på väg, jag och mina väskor! Är framme i Mjölby om en halvtimme


Hej då min älskade lägenhet!

Väskorna är packade och jag är redo. Det är med sorg i hjärtat som jag idag, lördag den 25e februari säger hejdå till min fina lägenhet och underbara stad för att inte återvända för ens lagom till sommaren kommer.

Det är lite blandade känslor idag faktiskt. Det suger balle att inte få så mina fina girls och min familj på en evighet, men det känns spännande och kul att få äran att bli sambo med min fina vän Emelie i nio veckor! :).


På tåget

Sitter nu på tåget. På väg till en arbetsintervju. Håll tummarna för mig!


Produktiv dag

Idag har jag haft en väldigt produktiv dag. Började med bildseminarium på USÖ, sedan fortsatte jag och Nilo med pluggandet tills jag var tvungen att åka hem vid fem för att jag hade tvättid. 

Jag har tvättat städat och diskat. Även börjat packa inför på lördag och tills sälenresan. Nu förbereder jag lite inför imorgon. Berättar mer då om vad som händer! :)

 

 


School

Har precis haft examination och nu sitter jag och pluggar i skolan i väntan på att Nilo ska komma så vi kan åka hem och fortsätta damp-plugget!


Sorry

Dåligt med uppis och kommer nog vara det resten av veckan. Har så mycket att göra att jag o Nilo kom på för en halvtimme sedan att vi glömt bort att äta :S så nu har vi fått mat i magen och ska väl fortsätta pluggandet.

Peace out


Bjuder på en bild från helgen på mig skälv så länge


Boooyah!


Because I'm leaving on monday morning...

Godmorgon! Måndag idag, en ny vecka, ny kurs, nya utmaningar! Solen skiner till råga på allt, och jag känner mig glad! :)

 

 

 

Ha en fin dag alla! Nu sticker jag iväg till Universitetet! :)


Haha so true!


Jag lever, men inte så mycket mer än så

Åh fy vad dåligt jag mår. Vart dålig redan på förfesten så fixade med skjuts så jag åkte hem och sov. Det här med att utesluta kolhydrater och dricka alkohol är ingen bra kombo. Nu ligger jag här i sängen och överväger att gå till Ica och köpa frukost, men är tveksam på att jag varken orkar gå eller kommer kunna äta. Blöööä

Rätt sliten


Ready to go!


Alltså va? Är detta ett skämt?

Hittade denna artikel i NA nyss, om en man som suttit fast i sin bil sedan mitten av december insnöad uppe i Norrland och endast hållit sig vid liv genom att äta snö. Det här låter ju som någon grym scen ur nån sjuk film!

Usch vilken mardröm!

 


dagens filmtips

Måste bara tipsa om en film jag såg för några dagar sedan. Footloose, den från 2011. En riktig "feelgoodfilm" som jag planerar att se flera gånger om!

 

 

 

Det skadar ju inte heller att huvudrollsinnehavaren är rätt snygg..

 


Han precis hem innan snön började vräka ner

Precis hemkommen från en powerwalk med ett litet pitstop för att sola lite solarium.

Resultatet då? Mjaa, inte så pjåkigt...

 

Varje gång jag går förbi parken på min vanliga runda, så träffar jag alltid på söta små änder! :)

 

 

Nu äre frukostdax, sen blir det lite plugg denna lördag till ära, innan det är dags för att slå klackarna i taket ikväll ;)


O, herre Gud!

Mästerkocken har slagit till igen! Denna gång vart det tonfisksallad med feta och brieost. Smaklökarna går helt bananas. Det godaste jag ätit på länge!



"sometimes the best way to find out who you are, is to get to that place where you don't have to be anything else"

 

 

 

 

 


Good morning sunshine

God morgon fina läsare! ♥ 

Känner mig på riktigt bra humör idag. Ska slänga i mig lite frukost sen bege mig till gymmet med Nilo. Solen skiner och jag känner mig lycklig idag! Är det på grund av att det är fredag kanske?

 

 


I always hit the ignore call with my middle finger.


Right now

Ricinolja i håret, ansiktsmasken är på och musiken pumpar ur högtalarna!

 


Dagens bloggtips

Tänkte tipsa er om en riktigt bra blogg som jag läser flera gånger om dagen. Det är Linda Hallbergs sminkblogg. Hon är make up artist och man får alltid sån himla bra inspiration från henne, plus att hon är jäkligt snygg också!

 

Kolla bara in hennes senaste make up! To die for!

Billderna är lånade från hennes blogg


Pinky sparklin' nails

Dog när jag såg denna bild på Tumblr. Bara fixa mina naglar såhär idag! :D

 

 


Gulligulligull

Ligger och slökollar lite på årets Grammy Awards som gick av stapeln för några dagar sedan, och jag kommer på mig själv av att ligga och le när Bruno Mars uppträder. Han är verkligen så söt, och bara tanken av att han skulle fånga en granat för min skull får mig att vilja smälta lite :)

 

 

 


Godmorgon

Åh gud vad skönt! Vaknade precis och nu sitter jag med en kaffekopp i min hand och ska börja kolla på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Idag får det bli en riktig slödag för jag känner mig helt orkelös efter ett flertal hårda pluggdagar med tidiga mornar och sena kvällar, så idag hade jag tänkt ligga på soffan och fisa, med undantag för att boka tvättid och kanske (Notera KANSKE) om jag känner mig riktigt hurtig så kan jag ta en sväng förbi gymmet också.

 

 

PLL kan nog vara den absolut bästa serien just nu. Skulle nog nästan kunna säga att den är i the o.c klass!

Så om ni inte har sett PLL förut -GÖR DET INTE! Man blir helt galen och besatt! :P


Alla hjärtans dag

Hoppas alla fina par får en riktigt mysig kväll. Själv har jag snygga till mig och sattit på mig finkläder och tänt en massa ljus, för nu ska jag ha myskväll med Den människan jag älskar mest just för tillfället; mig själv!

The Girl with the dragoon tatto blir det att mysa ner sig i soffan till. Och bäst av allt, imorgon slipper jag ställa klockan! Gotta love life just nu! :)


Ursäkta för äckliga bilder...

Men har fått nån jävla allergisk reaktion på båda händerna. Har väl hållit på i två timmar eller nått, men har varit så upptagen av plugget så har inte reagerat på det mer än att det svider o kliar.

Men liksom whats up with this? Händerna är ju svullna som bowlingklot och jag har världens utslag....

Någon som har nån ide på vad det kan vara? Funderar på om jag är känslig mot nått jag åt på pacos för några timmar sedan kanske?!?!


I'ts wonderful to fall. Lets love and risk it all

Underbar låt som spelad i lurarna just nu på bussen på väg hem från skolan.


Ny vecka, nya möjligheter

Precis gjort mig i ordning och ska alldeles strax gå ivg till bussen för att åka till Universitetet för ett seminarium på tre timmar... Suck...

Senare i kväll ska jag träffa pappa och Tom i alla fall så det är ju ett litet positiv inslag på denna annars så gråa och fullspäckade måndag.

 


Tlöttis

Är trött som bara den. Kom hem från skolan vid 17.30, slängde i mig lite mat sen fortsatte jag plugga inför ett seminarium imorgon. Bortsätt från två samtal från familjen så har jag pluggat oavbrutet.

Nu ska jag dricka några liter vatten och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig och läsa lite schoolstuff inför tisdagen.

 

Hej från en tlött Emma i sin mysiga onepiece

 

Puss och godnatt o sov så gott. Det ska jag göra i alla fall. Haha min arma stackars hjärna är nog inte van vid extremplugg.


I Will Always Love You

Denna morgon bjuder jag på två utav världens absolut finaste låtar av världens bästa sångerska. Vila i frid.

 

 

 

 


Sunday morning

Klockan är strax över 8, det är söndag och jag ska snart bege mig mot skolan där jag och Nilo ska spendera hela dagen på kliniskt tränings center (ktc) eftersom att vi har examination på tisdag och detta är vår sista chans att öva. IIIIIIiiiiiii vad läskigt! Men vi har laddat upp med litervis av kaffe så vi kommer nog klara oss igenom denna dag också.

 

 

 

 

Fick nyss ett väldigt gott skratt förresten....

Istället för att ta med sig en termos med kaffe tänker Nilo ta med sig en termostat!
Hahahaha
Jävla Auto correct :P

 


Matkoma!

Matkomat är ett faktum efter att jag klämt i mig världens största portion typ.. Jävligt gött vare i alla fall :)

 

 


Det där med syskonkärlek..

Jag måste vara den lyckligaste systern i hela världen. Mina bröder är nog dom bästa man kan tänka sig. Dom finns alltid där och ställer upp i både vått och tort. Ni är bäst! ♥

 

Jag och min tvillingbror smsade lite i förmiddags och han kan vara bra söt ibland. Det är sånt här som kan förgylla en hel dag! :)

 

 

 

 

 

 

 


Det där med att ta tummen ur arslet...

Ja precis, det där med att faktiskt ta sig friheten att ta tummen ur arslet och faktiskt åstakomma någonting verkar fungera för mig idag. Var i skolan mellan 10-18, kom hem och skrev klart en skoluppgift, skrev klart mitt personliga brev, och HÖR HÄR; ansökte om 5 sommarvikarie tjänster och fler imorgon blir det. Nu är klockan 22.35 och det är dags för ännu en kopp kaffe för att fortsätta med lite skolplugg. Lär förresten gå in i ett pluggkoma i helgen eftersom att jag har praktisk och teoretisk examination på tisdag som jag verkligen måste klara av. Men vafan det går la.

Ingenting är omöjligt sägs det ju ;)

 

 

Nej  nej massa prat. Undrar om man kan bli hög på koffein?!

Nej men seriöst, nu måste jag fortsätta

 

en bild på en "djupt koncentrerad" emma med smartobrillerna på


Off to shool

 

Ha en bra dag mina fina läsare, för det ska jag ha! :)


Fredagsmorgon

 

Godmorgon! Eftersom att det tydligen inte går att kommentera inlägg man skrivit från Blogg-appen från min Iphone så får jag väl börja blogga lite mer "på riktigt" hehehe.

 

Fredagmorgon idag och jag är så sjukt seg. Huvudverken är ett faktum och det är -10 ute. Underbart!

Får väl istället sse till att lyxa till frukosten innan jag drar iväg till skolan så att jag kanske får en bra morgon i all fall

 

Inveg nyss min nya stekpanna! How cute?

Perfekt för lilla mig att steka ägg i. Och så är den ju rosa också ;)

 

 

Gofrukost!


Ny tröja

På väg till åhléns råkade jag gå förbi team sportia som tydligen hade 50% på allt. Som ni kanske ser så inhandlade jag en ny adidaströja. Ooops kunde inte låta bli ;)


Dregel

Var precis inne på H&Ms hemsida och fick en liten tanke...
Om jag beställer kalsongerna, får jag David Beckham på köpet då? :D

Finns det någon sexigare eller?? Ne trodde väl inte det heller...


Vårnaglar

Utanför fönstret snöar det, men i mina sinnen är det redan vår! Och vad passar då inte bättre än lite våriga naglar? :)



Abstinens

Jag mår ungefär som någonting katten spytt upp just nu. Är inne på min 4e dag av att utesluta kolhydrater. Lite GI skulle jag vilja säga att det är. Är i alla fall inne i Fas 1, som är den första av faserna i GI dieten och äter max 20 g kolhydrater per dag. Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt är. Har läst att jag nu gått in i Ketos och att alla mina symtom är på grund av att kroppen har abstinens efter kolhydrater. Kanske inte så konstigt, med tanke på att det blivit ganska mycket av just kolhydrater den senaste månaden. Men det är bara att hålla ut. Ska i alla fall ta en alvedon nu och lägga mig i sängen och försöka plugga.

 

Denna smarriga lunch åt jag igår. Försökte återskapa den egenkomponerade salladen jag brukar äta på café java när jag är där.... Och jaa, den vart riktigt god! :)

 

 


Plugg och Top Model Sverige


Kul jul...

I morse när jag var på väg hem (as svettig) från gymmet hittade jag denna lapp. Det var mindre kul.... Men efter fyra (!!!!) timmar kom vattnet tillbaka igen så då kunde jag äntligen duscha :D haha

 


Friday the thirteen

Efter en produktiv dag som bestått av skola, träning och plugg kryper jag nu ner för att kolla på skräckis.

Tur att jag har knutte att krama om annars hade jag aldrig vågat kolla :P


Till skolan där jag inte varit sen innan jul

Idag bar det av till skolan för ett möte med min lärare och lite uppföljning av praktiken

Hade på mig min fina nya ring som jag fick av Emma i julklapp :)


En liten förändring

Köpte ett draperi och gardiner och voila;

Hur snyggt vart det inte på en skala? Åh vilken myslägenhet jag börjar få nu :)


Idag är det ingen vanlig dag...

Nej för idag är det Emmas födelsedag! Ett stort grattis på din födelsedag!

Igår firade vi vår fina vän <3

 

 


PUSS

Puss på att jag klarade senaste tentan, puss på att jag avslutat praktiken idag (snyft, kommer sakna er) och PUSS på att det blir utgång ikväll!


Krilleeee!

Haha bästa reklamen på länge! :P


Ursäkta mig?

Åh jag börjar bli så himla trött på kagande gnällande studenter hit och dit... Jag ser dom överallt; som insändare i tidningen, kommenterande på bloggar, klagandes inne på ICA, ja över allt alltså!

Jag fattar helt enkelt inte vad som är problemet! Detta såg jag nyss på Tyras blogg, i ett inlägg där hon klagade på att hon fått betala 300 spänn för en ynka pytteliten toast skagen som inte var värd pengarna, och att hon sedan fick vara med om ett crappy bemötande från en hovmästare...

 

Liksom hallå? Jag vet ju inte hur vissa människor prioriterar med sina utgifter, eller hur mycket lån dom tagit sedan tidigare i studiesyfte, men jag själv är en student och har studielån, och jag är ju inte precis superekonomisk, och endå klarar jag mig HUR BRA SOM HELST! :) Handlar oftast på ICA, och då köper jag ju inte precis budgetmat, utan det är vanlig jävla dyr mat från ICA, jag lever ett vanligt liv och betalar hyra och ränkningar hit och dit brukar även shoppa en hel del.... Men ÄNDÅ har jag vanligtvis pengar kvar. Hur kan vissa studenter, som tex tjejen ovan kommenterat, säga att hon tvingas vara vegitarian för att hon inte har råd med annat? 
Jag fattar inte hur man kan säga att studenter har det så himla dåligt ställt... Visst så kan man ju inte åka taxi varje helg (man får väl nöja sig med varranan ;) Haha nej men skämt å sido), och om man jämför med "vanligt arbetande människor" så tjänar man ju så klart mindre, men fattar inte hur en del studenter tar på sig sånna offerroller och klagar på att man inte har nått liv bara för att man pluggar och att man har det så himla jobbigt. Men plugga då inte för guds skull! Hoppa av och sök ett jobb istälet så du slipper vara vegitarian och betala sånna dyra räkningar med dina små små slantar!

Åh herregud jag blir trött på alla klagande människor. Jag trivs riktigt bra som "fattig student" och har precis bjudit mamma och grannen på pizza, bara för att jag kan ;) Haha.

 

Så snälla, sluta upp med att vara så negativa och börja njut av livet som student istället, för tiden går så himla fort och vipps säger det, så har studietiden tagit slut och man har slösat flera år på att vara bitter..

 

 

Sen så är det ju klart att jag förstår alla ensamstående föräldrar som pluggar och kämpar för att försörja sin familj, all cred till er för att ni klarar er! Ni är superduktiga!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus