So long suckers!

 

Väskan är packad och nu drar vi oss mot stationen för att dra till Borlänge! Vädret kunde inte vara bättre idag! Hoppas ni får en fin vecka, och att ni har det bra, för det ska jag ha! Alkohol, bra musik och umgås med mina fina vänner, kan inte bli mycket bättre va? PUSS :)


wtf?

Igår när jag kollade vädret skulle vi få strålande solsken varje dag, och nu, 10-12 timmar senare har det ändrats ganska mycket..


 

Jaja, gummistövlar och regnjackan är ju nerpackad. Så de + massa godsaker så blir det nog bra ändå ska ni se


Can't sleep...

Kan inte sova. Det är säker minst 50 grader i min lägenhet och jag är jättepigg... Bästa sättet att fördriva tiden då är att ligga och kolla på SATC! Jag ligger ju ljusår efter vissa av mina väner (Host, B1), som mer eller mindre andas skiter sover och äter till SATC :P Haha. Så jag har ju lite att ta igen och eftersom att jag aldrig riktigt kollat så mycket på det förut så måste jag ju börja någonstans, eller hur? ;)




 


I'm gonna kick his ass!!

"And tell mommy again what you said you were gonna do to him if he came here?"

- "I said, I'm gonna kick his ass!"

 

 

Haha sötaste ungen!


I'm ready!

Införskaffat mig en ny hatt och brillz, så nu är jag redoooooooo att dra iväg på festival!


Is it Emma, or is it n ogar?

 

 

Haha morgonhumor!


The 90's

Åh, fick flashbacks från barndomen. Det ljuva 90 talet, när man matade sin Tamagotchi, sprang runt i magtröja, färgade slingor i håret med mascara, var extremt kär i alla medlemmarna i Hanson och drömde om att bli en popstjärna som tjejerna i Spice Girls!

Vad gjorde jag då? -Jo jag fixade ihop den fetaste spellistan från min barndom!
Lyssna och njut! :)

"Ljuva barndom"

it's the small things that matter and makes you happy


födelsedagspresent


Tillbaka i Örebro!

Puuuuh. Nu är jag tillbaka hemma efter en händelserik vecka!
Var ju som sagt på en roadtrip till Tyskland för att inhandla alkoholhaltig dryck tisdag till onsdag. 22 timmar tog det, sammanlagt sov jag 1 timme på ett dygn så var ganska sliten efter det.. Resan gick bra, förutom att vi vart påkörda av en lastbil i Motala (vi klarade oss dock fint, det var bara bilen som skadade sig :P) och så klart var det ju jag som körde.. Så jag hann allt med att få uppleva en liten krock innan jag fyllde 20.
Jag tog inte så mycket kort för jag var så himla trött, men några kort blev det allt:

Niklas på förjan över från danmark till tyskland klockan sex på morgonen


 

Jag fruktansvärt sliten på morgonen efter att ha kört halva natten


 

Typiskt danmark... En behållare för kanyler på toaletten...


 

Mmmmmmmm mums!


 

Den obligatoriska egobilden med all last i bakgrunden

 

 

Igår firade vi även min 20-årsdag! Hade massa skoj hemma hos N & S! Nu mår jag desto sämre... Skönt som satan är det dock att vara hemma! Denna kväll spenderas med packning och filmtittande!

 

Hoppas att ni haft en fin midsommar, för det har jag iaf haft :)


Roadtrip

Adios amigos! Nu drar jag och Niklas på en liten roadtrip till Tyskland! Pimplar i skrivandets stund a lots of kaffe eftersom att jag redan är trött. Well, det kommer bli en låååång natt! Återkommer så fort jag får tillgång till internet, kanske hinner uppdatera er på torsdag, alternativt fredag! Så...... Puss så länge mina fina vänner!



Som new stuff

Korall/rosa färgad klänning

 

Oversize och lite kortare modell. Ganska passande tisha med tanke på att vi ska till P&L va?

 

 

 

Nu ska jag kolla på Legenden om ugglornas rike och ta ett glas vin och fira att vi klarade mördartentan!

(Nilo, jag dricker lite vin åt dig med ;) )


Nytt i samlingen

Råkade gå förbi rean inne på H&M idag, och då hittade jag detta underbara lack.

Dock är det lite mer grönish än bilden visar (alltså snyggare i verkligheten) och bara för 20:- Det kallar jag fynd ;)

 

 

Visar lite senare två saker till som jag hittade idag som garanterat kommer bli med när vi drar till P&L näste vecka :D


Some sweet sommar musik













Jag skulle kunna göra en min lång lista på bra sommarlåtar, men de här är bara ett urval av den sköna musik som spelas just nu och som förmodligen kommer att spelas hela sommaren! Jag njuuuuter


Att ta ställning till att rädda liv

Idag har jag gjort två extremt goda gärningar.
Jag har anmält mig till donationsregistret och även fyllt i en hälsodeklaration till Tobiasregistret (donation av blodbildande stamceller).

Att bli med i donationsregistret fanns det ingen tvekan om. Klart jag kan tänka mig att donera organ och vävnader när jag har avlidit. Jag menar, jag behöver inte längre min kropp då, och om jag kann rädda ett liv genom att donera ett hjärta eller vad det kan tänkas vara så är jag bara tacksam och glad. Inte för att jag tror att man tänker på det när man är död, men själva tanken som man har när man lever, att jag kan bidra med någonting för att rädda någon annan människa, det är en helt underbar känsla!

Först var jag lite tveksam till att skriva in mig i Tobiasregistret
, eftersom att det handlar om att donera stamceller när man lever. Men efter att ha läst om Tobias, 17 år som dog i en blodsjukdom 1992 pga att det inte fanns någon matchande donator som kunde skänka han lite stamceller.
Tänk dig att bli diagnosticerad med någon typ av blodbristsjukdom och veta att du behöver friskt blod, men det finns ingen som vill ge dig blod.
Den avgörande fktorn för att kunna bli givare till någon är att mina cellers HLA-grupper matchar med mottagarens HLA. Vissa HLA-grupper är vanliga, medans andra grupper är extremt sällsynta. Det kan lika gärna vara jag eller du som har en ovanlig HLA-grupp, och skulle det då inte kännas underbart att kuna skänka stamceller till någon behövande?

Jag läste om en kvinna i USA som hade en ovanlig HLA-grupp, och den enda matchande donatorn fanns i Sverige. Kvinnan i Sverige som fanns med i Tobiasregistret fick då en förfrågan om hon ville ställa upp som donator till den sjuka kvinnan i USA, och efter en tids fundering så valde den svenska kvinnan att donera stamceller till kvinnan från USA, vilket resulterade i att den amerikanska kvinnan överlevde och blev fullt frisk.

Även om man är med i Tobiasregistret kanske man inte behöver ställa upp som donator, det beror helt och hållet på hur många matchningar det finns, och eftersom att detta register finns i stora delar av världen är det inte alls säkert att man behöver donera under sin livstid, och om man skulle bli utvald till donator så behöver man inte ställa upp, valet är helt och hållet ens eget.

Jag säger inte åt er att bli donatorer, eller att ni borde det, jag säger bara att för mig är det en självklar sak att göra. Jag skulle känna mig så viktig och utvald om jag fick rädda någon annans liv, men den mest avgörande orsaken till att jag gick med i donationsregistret och Tobiasregistret är för att det lika gärna kan vara jag en vacker dag som blir sjuk och måste transplantera något, och då vill jag att det ska finnas andra där ute som också är villiga att rädda liv!

Länkar till donationsregistret och Tobiasregistret finns här:
http://www.donationsradet.se/startsida/Sidor/default.aspx
http://www.tobiasregistret.se/

Skänk lite av er dyrbara tid att läsa information och om ni inte vill bestämma er, fundera i alla fall på det!

you gotta start learn to appreciate even the little things in life

Kan inte sova... Ligger och funderar och tänker... Undrar hur länge det ska göra ont... Hur lång tid det ska ta för mig att släppa taget och kunna gå vidare, kunna vara lycklig..

Samtidigt som jag ligger och tänker sånna tankar och tycker synd om mig själv får jag plötsligt dåligt samvete. Här ligger jag, en ung och frisk tjej i min egna lägenhet i en fin stad i ett land långt borta från krig och svält och elände.
Vad har jag att klaga på egentligen? -Ingenting! Mitt liv kunde vara så fruktansvärt mycket värre, men ändå gör jag inget annat än att ligga och tycka synd om mig själv i natt.
Jag måste försöka bli starkare, kunna gå vidare, lära mig att uppskatta även de minsta sakerna här i livet, för utan de där små men ack så betydelsefulla sakerna är finns det inte mycket av värde kvar att leva för i livet.
"You dont know what you have until it's gone" sägs det, och jag ber till gudarna att jag aldrig kommer behöva säga dom orden högt!




And just when I
Have thought I'd lost my way
You gave me strength to carry on
Thats when I heard you say

I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
And despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand

Babysitter

 

 


Igår var jag barnvakt åt Thinda och Hannez. Kollade på Trassel i M & N's nya biorum. (ja jag vet, jag kollade på trassel, och ja jag vet att jag snart fyller 20, men kan inte rå för det, jag är hopelessly devoted to Disneyfilmer)
Fick även lite stryk av Sötis (kissemissen), sen sov hon hos mig... Hmm, undrar om hon hade dåligt samvete tro? Haha


Idag finns det inte mycket intressant att säga. Över huvud taget händer det inget värst intressant i mitt liv. Idag ska jag städa, diska, tvätta, packa och plugga. Inte roligt, men välbehövligt....

Får be om ursäkt för allmänt tråkiga inlägg, men nästa vecka händer det lite mer spännande grejer, så ni får ha lite tålamod så updaterar jag er mer då ;)

Så himla typiskt..



Whyyyyyy? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Gud måste hata mig....

Som smör i solsken..

som smör i solsken smälter bort här hemma!
Nej nu gåg jag ut och svalkar mig en stund!


Last friday night


Kan vara den bästa musikvideon jag sätt på länge! Låten är ju inte fy skam heller :)

Kär i kroppens egna morfin!

Jag är helt slut i kroppen, men har aldrig känt mig lyckligare! Jag tror att jag börjar bli kär, det känns i alla fall som det! Jag är kär i endorfinet som rusar i min kropp efter jag tränat! Det är en helt underbar känsla, vill bara ha mer!
När jag förut har tränat har jag gjort det för att jag känner att jag måste, men nu, nu tränar jag för att få känna lyckoruset som tar fart när jag sitter svettig på cykeln på väg hem efter att ha varit på Friskis & Svettis.

Jag vet att det låter konstigt, nästan helt sjukt, men det är sant! Jag älskar den där känslan av att allt är möjligt och att jag är On top of the world! :)



"Har du någon gång varit så där förälskad att du känner dig nästan yr av lycka? Har du någon gång gett dig ut i joggingspåret fast du egentligen inte hade någon lust, men plötsligt känt dig full av energi och orkat mer än du trodde var möjligt? Två helt olika upplevelser, men ungefär samma känsla.

 

Ett annat sorts lyckopiller
Kroppen har en alldeles egen drivkraft som hjälper oss må bättre: endorfinet. På akademisk svenska är det ett hormon - alltså en molekyl som fungerar som information från en cell eller ett organ till en annan del av kroppen, som en budbärare. Det här hormonet kommer alltid med glädjebesked, för endorfinet gör oss nämligen gladare och kanske till och med lyckligare."

- http://www.sthlm.friskissvettis.se/

 

 

 

Hej från en lycklig, nytränad och nyduschad tjej!


En underbar låt, med en ännu underbarare musikvideo!


You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

beach 2011

 

Sticker iväg och förbereder mig för beach 2011! ;)


superdupermega problem!

Nu är det så att jag har ett stort problem! (Eller så stort är det inte, ganska ytligt faktiskt, men det är något jag stör mig på till förbannelse!!)

Det är nämligen så att jag på något skumt sätt har blivit mycket brunare på kroppen än vad jag är i ansiktet. How to do? Any help her? Jag har bildbevis så ni får se skillnaden!

You see? Och där har jag ändå försökt sminka fejjan lite brunare än vad den egentligen är!


Det ser så himla dumt ut, precis som att jag skulle solat med en handduk över huvudet eller nått liknande, men sanningen är att jag knappt ens haft solbrillor på mig.

Gaaah jag får spunk!!

Ha en jävligt nice kväll :)

 

Nu drar jag och möter Emma :)


Förlåt igen...

Får be om ursäkt igen för den extremt kassa uppdateringen. Har helt enkelt annat att göra om dagarna, så bloggen kommer inte i första hand längre.

Idag drog jag och Nilo hem till Malin och låg och solade på hennes gård, myspys, men det var så fruktansvärt varmt, men seriöst, man kan fan inte klaga på värmen, för så som jag har klagat hela vintern och längtat efter värmen :P

Ska nu hoppa in i duschen (ännu en gång för idag), göra mig i ordning, sen ska jag och Emma ha lite mys ikväll!
ska bli skönt att inte hitta på nått speciellt, bara chilla lite, pallar inte gå ut på krogen eller nått sånt nu med tanke på alla små galna studenter som springer runt, och eftersom att vi ska plugga imorgon och jag fortfarande inte har hunnit varva ner efter förra tentan så ska det bli skönt att för en gångs skull ha en lugn kväll :)

Får gratulera alla som tagit studenten idag också! Kan inte förstå att det redan gått ett helt år sedan vi sprang ut ur aulan med våra avgångsbetyg i ett hårt grepp, tiden går fort när man har roligt säger dom :)

FÖR VA HADE TAGIT STUDEEEEENTEEEEEN, FY FAN VAD VI VAR BRA!


 

Jag, Sara & Emeli på balen

 

 

Jag och bajsbror :)


Sorry!

Förlåt för extremt dålig uppdatering, men är just nu hemma hos mamma in the wods!
Åker tillbaka till stan imorgon för att börja plugga igen. Suck.. Men lika bra att börja i tid, eftersom att vi måste klara tentan som ligger och släpar efter.

Igår var det sånt fruktansvärt väder till och från hela dagen. Det regnade, sen blev det sol i någon timme, sen regnade det igen. Det läskigaste att bo här är att när det åskar så kommer alltid åskan väldigt nära. För några år sedan slog blixten ner på vägen några meter framför oss, och i höstas så slog bloxten ner bara ett stenkast bort från vår gård. Igår var heller inget undantag.... Jag kan svära på att blixten slog ner i grannens fårhage, men som tur är så verkar alla får ha klarat sig. Både jag och hunden var LIVRÄDDA, men som tur var så kom mamma hem från jobbet när det blev som värst :)

Nej nu ska jag fortsätta med dagens TO DO; Att göra INGENTING! :D

Stay cool, och till er som drar iväg på kryssning idag, gör ingenting som jag inte skulle gjort, och var försiktiga! Är så jävla skönt att jag bestämde mig för att inte följa med, för jag vet det, och ni vet det, DET KOMMER SPÅÅÅRA ;) haha

Söndag

Vaknade klockan 11 idag, vaar helt utvilad och hade knappt ont i huvet! Skönt! Mindre skönt är det att jag måste ta tag i min snuskiga skitiga äckliga lägenhet idag... Har ett berg med reklam och skit som ska slängas, och grejer exakt överallt! Måste även kolla om det finns nån tvättid snart. Har varken hunnit eller orkat städa o tvätta när vi tentapluggade, men nu är det slut på ursäkter, och dags att ta tag i skiten!

 


Ger er även dagens låt! Går just nu på repeat, så jävla klockren och skön! Som sagt, har sagt det förut och jag säger det igen, jag verkligen ÄLSKAR låtar som jag kan relatera till, de känns liksom som om de är skrivna till just mig!

"Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen"

Tävling.

Jag är med och tävlar om en sminkpalett från makeupbysylle
Riktigt snygg är den :)

Girls night out!


Kör en girls night out ikväll med världens bästa!




Puss på er! (+ Malin såklart som också är här :D)


Inte för att skryta men...

Fan vad fint det är när man kan öppna hela mitt stora fönster och ligga på golvet och sola med en kall cider i handen! Blir inte så mycket bättre än så här alltså!
By by dumma skola för ett tag! Känns undertbart att inte behöva tänka på någonting som har med skolan att göra iaf den här helden :)

Ha en underbar lördag my friends! Och lovar att jag ska börja uppdatera oftare och bättre, men har varit helt off sen i onsdags när jag skrev en mördar-tenta, men nu känner jag att mitt koma börjar försvinna! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus