Good morning sunshine

 

 

Puss och godmorgon på er! :) Idag händer det en hel del! Först är det tänkt att jag ska gå ner på Labb för att få öv lite mer på venprovtagning eftersom att jag hittils bara fått sättit två infarter, sen klockan 10 ska jag medverka vid en GBP operation! Ingen vila idag inte. Plus att jag håller på att lära mig en massa läkemedels effekter och bieffekter som vi ska kunna när denna praktik är klar, och eftersom att det är slutbedömning vid nästa praktiktillfälle (alltså på torsdag) så måste jag verkligen rocka loss idag så att jag visar att jag lärt mig en massa!

 

Ha en fin dag alla, nu susar jag iväg till Lindesbergs Lasarett! :)


Abstinens....

Jag har träningsabstinens! har inte tränat sen jag skadade foten och jag riktigt känner hur det kryper i mig mer och mer för varje dag som går utan träning! Ska bli så skönt att komma hem nästa vecka och då jävlar ska jag linda foten och bege mig till gymmet det första jag gör!
Så det så :)

Jag tror att Kila vart rätt så glad för sin nya nalle hon fick av mig :)


Outch!

Råkade ramla ner för hela källartrappen hemma hos pappa i natt. Det kanske inte var det absolut smartaste jag lyckats med, men som sagt, jag är ju klantskalle numero ono! Haha.
Blir stoffläge resten av dagen


Karlsson, världens bästa Karlsson!

Jag har en sån där riktig hat-kärlek till Karlsson på taket. Egentligen är han en riktigt elak och egoistisk flintskallig liten unge (!!?), men ändå så kan jag inte göra annat än asgarva när jag ser honom! Bästa är ju när han ska lära sig Swahiili.  tato, bili, nne, bluuuuue! Hahaha jag dör!

 

 

 

 


Tröjan du hatar

Är på sånt sjukt bra humör idag men vet inte varför? Kanske för att det är fredag idag? Skön känsla är det i alla fall när man bara går runt och ler. Känns som att jag är on top of the world idag och att ingen kan ta ner mig häruppe ifrån! Ska bli kul att jobba ikväll också :)

 

Ny skojorta har jag på mig med.... 49:- på Cubus, det var väl inte fy skam va? :D

 

Kan för övrigt inte sluta tralla och sjunga på tröjan du hatar. Så jävla bra!

 


Gofrukost

En sked kesella vanilj
En sked keso päron äpple o vanilj
En mandarin

Muuuuuums vad gott det är! :)


Skulle egentligen...

Skulle egentligen posta detta inlägg igår via mobilen, men det funka inte så får göra det nu!

 

Var i alla fall bjuden till Tom igår tillsammans med hela tjocka familjen för lite tacosmys. Väldans trevligt var det!

 

 

Woow woow woow, Spindelmannen!

 

Thindra knöt på sig mina skor och sa till mig att "Vi har ju nästan samma storlek Emma"! 
Haha söta pruttungen :)


Frulle-bulle

Gott att starta dagen med en vitaminkick! :) Kaffe och apelsin


My heart with you

Kollade precis på senaste avsnittet av Pretty Little Liars och föll pladask för denna låt. Ryser hela låten igenom.

 

 

 


Haha!


Plugg & musik

 







 


Hej hallå bloggen!

Sov dåligt i natt och upp tidigt i morse för att jöbbe så nu ligger jag i farmor och farfars säng och vilar upp mig efter maten. Att jobba helg är ganska skönt, men samtidigt utmattande.


Friday

God förmiddag! Underbart väder idag! Kolla bara hur det såg ut för en stund sedan när jag var ute och gick med Kila! :)

 

 

 

Nu ska jag slänga mig i duschen sen laga i ordning lite mat, sen ska jag bege mig mot sjukhuset för att jobba fredag till måndag! Lovely ;) Ha en fin fredag mina kära läsare!

 


Hahahaha


Ledig idag

Rätt casual idag. Är ju som sagt ledig

 

Annars då? Jovars.. Tog tummen ur rumpan och skrev mitt fördömda CV. Så nu ska jag bara bifoga mitt tjänstgöringsbrev från Apoteket och mina betyg, sen knåpa ihop det sista på mitt personliga brev sen är jag klar. Usch hatar att skriva CV. Särkillt med tanke på att man i princip måste skriva ett nytt för varje jobb man ska söka. Menmen när man väl kommer igång så går det ju ganska fort ändå faktiskt :)

 

Nu ska jag kolla på Biggest Looser Sverige. Men innan ska jag lyssna ännu en gång på denna låt:


Tvillingsjälar

Ibland blir man bra chockad över hur lika man faktiskt kan vara som tvillingar, både medvetet och omedvetet...

Min tvillingbror Tom ringde i alla fall idag och vi pratade lite allmänt, men sen hände det här:

T: Jag ligger och kollar på värsta läskiga filmen. Det handlad om nån smitta

E: Va? Vadå? Kollar du på film? Vilken då??

T: Ja den heter nått med contachus eller nått sånt.....

E: Eh va? Vad hette den?

T: Contachus eller nått sånt. Den handlar om en smitta som går!

E: Men VAFAN menar du Contagion?

T: Ja så kanske den heter...

E: Du måste skämta!!! Den filmen kollar ju jag på!

T: VA?? Gör du? Hur långt har du kollat? Jag har kollat i 14 minuter

E: Nej men vafan nu får du ge dig! Jag har kollat 15!

 

 

Hahaha ja vad ska man säga? Vi är allt bra lika jag och han, min andra hälft, vi som legat och skvalpat i mammas mage ihop, vi som vuxit upp tillsammans och gått igenom både med och motgångar ihop.

Älskar dig min fina tvillingsjäl <3

 

 

P.S: Filmen vad sjukt bra! HÄR har du en länk till IMDb.


Forgot to tell you!

Glömde bort att berätta..... 

Jag ska få vara med på en operation som troligast blir nästa vecka! Can't wait!

Jag har ju velat bli kirurg i hela mitt liv, och även om den drömmen idag har dött ut så ska det bli så sjukt spännande att få medverka vid en operation och se hur allt gå till :D

 

 

 


Working my ass off

Hej hallå godmorgon bloggen!

Skönt att vakna relativt utvilad idag i alla fall. Igår försov jag ju mig och vaknade upp en kvart efter att jag skulle ha börjat, men eftersom att mina co-workers är så underbara så var det inge gnäll över det inte. De sa bara att "Det händer alla" :)

Ikväll kör jag ett pass, sen är jag ledig till fredag. Ska bli skönt med lite ledigt så att jag kan skriva mitt förbaskade CV som måste göras.

Finns inte så mycket att säga förutom att jag jobbar och står i som vanligt. Börjar komma in i det nu, och trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det här, men jag trivs väldigt bra på min avdelning, och patienterna kallar mig för "lillasyster" haha så söta är dom :)

 


Uppladdning

Laddar upp med fruktsallad och kaffe innan jag kastar mig i vrålåket och drar till praktiken för ett Kvällspass. Eftersom att jag börjar tidigt i morgon så ska jag sova hos farmor och farfar i natt. Mysigt :)


Godnatt

Måste bara säga att det ska bli så otroligt skönt att sova i sin egna säng, i sin egna lägenhet i natt! Har inte gjort det på 3 veckor så det ska bli sjukt skönt! Dock är jag bara hemma över natten eftersom att jag ska skriva tenta i morgon bitti sen ska jag åka till Linde igen för att jag ska jobba.. Som vanligt..

 

Men nu ska jag njuta av min, bara min säng!

Puss o godnatt :)


Söt unge sjunger "I'm sexy and I know it"


Trött och sliten

Hej gott folk! Hade ledig dag i dag och skulle i princip plugga hela dagen hade jag tänkt, men så klart fick jag migrän vilket resulterade i att jag sov 2,5 timmar på dagen och när jag vaknade var jag sådär äckligt seg som man blir när man sovit mitt på dagen.

 

Kollar nu på Biggest Looser sverige och blir så inspirerad! En man gick ner 16.1 kilo på en vecka! Helt sjukt!

 

Haha är allmänt seg och dryg i huvet nu på kvällskvisten :P


En bildbomb från den gångna helgen

I helgen sov Thindra över hos mig och mamma, och dagen efter när Marina och Hannez kom hit så drog vi ut på sjön en sväng. Barnen åkte spark och mamma åkte skridskor (Jag ville också åka skridskor men kunde inte pga foten :( )Här kommer några bilder från that day










Haha

Haha denna sönderslitna brödpåse hittade vi på golvet igår när vi kom hem... När vi åkte igår morse hemifrån så låg påsen på bordet full i bröd. Hmm... Undrar vem som är den skyldiga?!


Good morning sunshine!

Har varit lite frånvaro här i bloggen, men praktiserar ju samtidigt som jag tentapuggar och har 4 studentuppgifter som ska göras under denna praktikperiod så jag har så sjukt mycket hela tiden, och när jag väl kommer hem från praktiken så är jag helt död och ligger som ett kolli i soffan typ. Igår somnade jag innan klockan 21 och vaknade 10 timmar senare helt utvilad. Sjukt skönt :)

Så nu är jag redo för ett kvällspass på avdening 4. Ska bli kul idag :)

 

Drömde förresten värsta hemska drömmen om min älskade hund. Drömde att hon blev påkörd så jag fick bära henne till veterinären :( Buuhuu. Tur att det bara var en dröm! Så idag har jag bestämt mig för att vara extra snäll mot min lilla fispulla <3

 

 


Ricinolja 4 veckor

 

Ser ni någon skillnad efter 4 veckor? Jag ser en sjukt stor skillnad!
Sen så är ju första bilden tagen med digitalkamera, och den andra bilden är tagen med min iphone så det ser ut som att håret är helt glanslöst, men det är det verkligen inte :)

 

Eftersom att håret vuxit en halv dec så passade jag på igår att klippa av allt slitet så nu är håret ganska mycket kortare men så mycket fräschare! Så himla skönt att inte ha risbuske längre i håret. nu ska jag verkligen ta hand om mitt hår på rätt sätt så att det inte blir slitet så fort igen! Så ikväll blir det ännu en kur med älskade ricinoljan :)

Tack förresten Marina för att du klippte mig igår ♥


Promenad i solen

Lindade foten hårt och tog med mig mamma och hunden ut på en promenad i det fina vädret idag. Det var helt underbart vackert ute.

 

 


Happy today

 

3 dagar är gjorda på röntgen och det var allt för denna praktikperiod. Detta var ju inte precis nån praktik, utan vi skulle mest bara se hur det fungerar och var man gör och så. Det är ju meningen att vi ska lägga vikt på omvårdnaden denna gång på röntgen, men jag fick göra så himla mycket. Körde bla CT och MR själv och var nere på IVA och röntgade och hjälpte till lite här och var. Det var så sjukt kul och kände att det är där jag vill jobba sen när jag är klar; på Lindesbergs lasarett. Underbar personal och riktigt roligt är det.

Vill ni veta något ännu mer positivare då? Chefen frågade mig om jag vill komma tillbaka och jobba hos dom i sommar, för hon tyckte att jag gjorde ett sånt bra intryck så dom vill ha dit mig igen! Aaaw, vart lite rörd ska jag faktiskt säga :D Så nu håller jag tummarna för att jag får sommarjobb där :)

 

 


Röntgen ssk stud Emma

Såhär ser min fina namnbricka ut som jag ska ha under hela min praktik.

Är helt slut i huvet efter första dagen. Fick en massa information från 09.30 till 12.00. 
Nu hade jag tänkt dricka kaffe och dö en stund, sen ska jag ta tag i en skoluppgift och sen ska jag försöka börja knåpa ihop ett CV till sommarjobbet som jag ska söka vilken dag som helst nu... 
Ingen ro och vila här inte


En gott nytt år hälsing från soffan!

Hannez och jag önskar er alla ett gott nytt år! Vi ligger och kollar på Spindelmannen och väntar på mat. Ganska skön start på det nya året. Inte är man bakfull heller. Och kan gå på foten igen så det tar sig som sagt :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus